Hulk Coaster

Hulk Coaster
Island of Adventure Orlando

søndag den 15. august 2010

Hvor skal man bo i Orlando??

Under vores utallige ferier i Florida,er der en ting der aldrig har ændret sig. Vi har hver eneste gang besøgt Orlando. Det skyldes ikke kun at vi har børn, men mest en del fordi, at undertegnede selv er et stort legebarn. Faktisk er jeg nok den, af vores lille familie på 5, som helst vil i tema parkerne og aller helst i en møg stor rutschebane. JEG ELSKER RUTSCHEBANER!!!-OG JEG ELSKER ALLE DE SKØRE FORLYSTELSER OG ALT DET SOM FØLGER MED.

Men uanset hvor i florida man befinder sig, så skal man jo have et sted at bo under opholdet og i Orlando er mulighederne uendelige....der findes til sammenligning, flere hotel værelser i Orlando end i New York. Det i sig selv, siger ikke så lidt.

Hvis dit ophold kun er et par dage, så ville jeg 100% vælge et hotel og hvorfor så ikke vælge enten et Disney eller Universal hotel. Især hvis du rejser med børn. Det "fuldender" ligesom oplevelsen eller vanviddet om du vil!- Det er helt og holdent et temperaments spørgsmål eller pengepungen der skal afgøre det. For der er mange mennesker og mange børn på hotellerne og det er en ret kostelig affære. Der findes rigtig mange andre fede hoteller i Orlandos metropol område, til den halve pris og med færre mennesker, men ungerne vil helt klart elske et tema hotel, ingen tvivl om det.

Vi har overnattet på Sheraton Safari og det kan vi sagtens anbefale. Koster ca.500kr i døgnet og børn, 10år og under, spiser gratis til morgenmaden.

http://www.sheratonsafari.com/

Hvis opholdet er af længere varighed, så skal i gøre som vi altid gør. Vi lejer et rækkehus eller en privat villa, med egen pool, på et super fedt resort. Det er ofte stort nok til at rumme 8-10 personer og hvis man rejser mange, så er udgiften jo mindre, da man kan deles om at betale. For prisen er som regel den samme, uanset om du bor 2 eller 10 i huset!!-Der er alle de faciliteter man skal bruge, både køkken og badeværelser og ofte flere af slagsens. Det kaldes et "home away from home" & og det er lige hvad det er :-)

Vi har boet på flere forskellige resorts som alle ligger i Orlandos metropol område. Vi har bl.a. boet på Windsor Hills resort i Kissimmi, super resort med fede faciliteter som du kan se mere om på denne hjemmeside:

http://www.windsor-hills-orlando.com/

Et andet dejligt sted vi har boet er Paradise palms resort. Min veninde fik igennem facebook kontakt til et dansk par som havde et Townnhome/ rækkehus på Paradise Palms som de lejer ud. Det er helt klart et sted med potentialle og vi har besluttet os for at vende tilbage om et par år, for at se "kvaliteten". Stedet er nemlig meget nyt og det både ses og mærkes tydeligt. Men man kan sagtens have en dejlig ferie på resortet allerede.

Vi så stedet 1.gang i april 2010, og det skal til resortets forsvar sige, at vi jo hele tiden sammenligner med vores ynglings resort, som jeg vender tilbage til om lidt, så det er altså nogle ret hårde odds at være op imod.

Paradise palms har egen tennis bane, volleybane, motionsrum, pool, 2 spa´s, egen biograf, en tiki bar ved polen og spille rum med diverse spil som airhockey og bordtennis bl.a. Så det skal nok blive overdrevet fedt med tiden.

I får her linket til hjemmesiden som vi lejede igennem. Nogle søde mennesker og alt fungerede upåklageligt:

http://www.orlando-vacation.dk/

Begge resort er gatede resorts og man skal igennem bum med sin bil for at komme ind på området.

Eneste hage ved både Windsor hills & Paradise palms er at de ikke har deres egen restaurant. For selvom begge resorts ligger på stikveje fra 192´eren som er en hovedvej fyldt med bl.a. netop restauranter, så er vores erfaring bare at når man har været i parkerne en hel dag og ungerne er trætte, så er det fedt at spise på resortet, for så er der ikke langt hjem med ungerne. Det kan lyde helt tosset, eftersom at 192´eren ligger i kort afstand fra begge resorts, men tro mig, jeg ved hvad jeg taler om......med andre ord:

Been there, done that ;-) Men det er virkelig i småtings afdelingen, det ved jeg godt ;-)

Nu til favoritten:

Vores absolut favorit resort er Regal Palms som ligger i Davenport. Det ligger faktisk endda 5 min længere væk fra parker & outlet-shopping, i bil, end de ovennævnte resorts. Men til gengæld er det altså også super iorden og meget lækkert. De har dog hverken egen biograf eller tennis bane, men tilgengæld har de et svømmecomplex som er 100 gange federe, især for ungerne, end de andre resorts. Der er også en restaurant lige ned til poolen og man kan både nyde morgen, middags og aftensmad pool-side og det er da lækkert!!



Der er for nylig lavet en volleybane på resortet og der er også en mini legeplads pool-side til ungerne.

Det ligger klods op af Highland reserve, som er en golfbane, så den mulighed har man også, hvis man vil gå 18 huller. Det er også i Highland Reserve at Regal palms poolhomes ligger. Deres rækkehuse ligger lige ved siden af hovedhuset, hvor man også finder at lækkert Spa hvor du både kan tilkøbe massage og få ordnet negle osv. I hovedhuset ligger også et motionsrum.


Hovedhuset i baggrunden

Svømmecomplexet tæller en udendørs spa, en pool som på det dybeste sted er knap 2 meter, og en stor pool som kun er lidt  over en meter dyb, men har en fed vandrutschebane og en lazy river med "strøm i" så man flyder med vandet rundt i dens "bane". For de mindste er der et soppehjørne...HELT FANTASTISK LÆKKERT!


Soppe-hjørne for de mindste

Vores 2 drenge vil helst ikke bo andre steder, for de nyder svømmecomplexet i stor stil for ikke at tale om det lille mini spillerum der ligger inde ved siden af restauranten.

Alle burde prøve at bo her mindst en uge :-) SKØNT SKØNT STED


Den "dybe" pool med rutcshebanen i baggrunden

Der ligger både et supermarked og flere restauranter lige om hjørnet og hvad mere vigtigt er, især hvis man rejser med børn, et lægehus. For vi har allerede oplevet mere end en gang at ungerne får dykket lidt for meget og så får de ondt i ørerne eller bare almindeligt ondt i halsen pga aircondition f.eks.

Se og læs mere her:

http://www.regalpalmsorlando.com/

Jeg hører gerne fra andre som ligger inde med en "gemt perle" af et resort, for vi vil altid gerne prøve noget nyt!

Mvh Florida-guide

Ingen kommentarer:

Send en kommentar